Consultatiebureau in Vierlingsbeek gaat sluiten

  •   keer gelezen   Politiek
OVERLOON/VIERLINGSBEEK | De consultatiebureaus in Overloon en Vierlingsbeek gaan per 1 september 2015 samen en worden daarna ondergebracht op een nieuwe locatie: gezondheidscentrum Overloon aan het Arnold Willemsplein. Dit betekent tevens dat vanaf die datum het bureau in Vierlingsbeek op slot gaat.

GGD Hart voor Brabant heeft als graadmeter, bij de provinciaal ingezette bezuinigingen, dat binnen een straal van 10 kilometer een consultatiebureau aanwezig moet zijn. Volgens een memo van wethouder Willy Hendriks-van Haren (LOF) aan de raad 'voldeed het oude pand in Overloon niet meer aan de eisen en in Vierlingsbeek nog net, maar was het wel sterk verouderd'. En is besloten tot een samenvoeging en verhuizing naar een moderner pand.
Ouders uit Vierlingsbeek en Groeningen moeten per 1 september dus naar Overloon (of Boxmeer). Zij zijn per brief al geïnformeerd over de op handen zijnde sluiting van het 'Beekse consultatiebureau en de verhuizing van het Overloonse bureau naar elders in het dorp. Het spreekuur is elke vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Het inloopspreekuur is elke vrijdag tussen 13.30 en 14.00 uur. Meer informatie via (013) 464 38 86.

[image=209027]
Meer berichten