Burgemeester Sijbers staat stappers te woord

  •   keer gelezen   Politiek
SINT ANTHONIS - Burgemeester Marleen Sijbers van de gemeente Sint Anthonis heeft op vrijdagochtend in de hal van het gemeentehuis een groep van ongeveer 35 jongeren te woord gestaan. Zij kwamen naar het gemeentehuis uit zorg vanwege het niet doorgaan van discoavonden rond de feestdagen in het voormalige Bos All-In 2.0, gevestigd aan de Brink 5 te Sint Anthonis.

[image=265726]

"Burgemeester Sijbers is trots op de wijze waarop de aanwezige jongeren op een vooral rustige en goede manier verwoord hebben dat ze graag meer uitgaansmogelijkheden willen hebben in Sint Anthonis.

[image=265725]

De burgemeester zei dat ze begrip heeft voor deze wens. Alle aanwezigen waren het eens over het feit dat meer activiteiten in Sint Anthonis de levendigheid ten goede zouden komen. Sijbers sloot de bijeenkomst af met de woorden dat zij (het College) er ook naar streeft dat Sint Anthonis leuker wordt voor jongeren en dat ze het signaal wat de jongeren haar vandaag mee gegeven zeer zeker niet zal vergeten. Zij zal dit ook onder de aandacht van het voltallig college en de raad brengen", aldus een verklaring van de gemeente Sint Anthonis.
Meer berichten