Wim van de Donk te gast in Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Politiek
SINT ANTHONIS - Commissaris van de Koning prof. dr. Wim van de Donk bracht op 24 oktober 2013 een werkbezoek aan de gemeente Sint Anthonis. Hij werd vergezeld door kabinetschef M. van Stappershoef en medewerkster van het kabinet mevrouw G. Koch.

Het programma begon met een bedrijfsbezoek aan carrosseriebedrijf Berdex te Wanroij, een bedrijf dat ruim 65 jaar ervaring heeft in veetransport en zowel nationaal als internationaal toonaangevend bezig is met het doorvoeren van duurzame en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van veetransport. Berdex is exemplarisch voor de rol welke Brabant voorstaat op het terrein van Agro & Food.

[image=261098]

Aansluitend werd een bezoek gebracht aan MFA Oelbroeck te Sint Anthonis, alwaar de CdK zich liet informeren over de praktijk van de kindcentra en dat in het MFA via een samenhangend netwerk van voorzieningen voor kinderen/jongeren wordt vormgegeven. Na een rondleiding door het MFA volgde een presentatie over de toekomstvisie, te weten de gewenste doorontwikkeling naar het concept van een zogenaamd Kultuurhuus.

[image=261097]

De tweede helft van het programma bestond uit een gebruikelijk gesprek van de CdK met achtereenvolgens het college van burgemeester en wethouders, de fractievoorzitters uit de gemeenteraad en de burgemeester. Het werkbezoek werd afgerond met een persconferentie.
Meer berichten