CDA-campagne doet Boxmeer aan

  •   keer gelezen   Politiek
BOXMEER - Kandidaat-kamerlid Erik Ronnes (CDA) ontvangt vanmiddag onder andere partijvoorzitter Ruth Peetoom, Minister Gerd Leers, Minister Marja van Beijsterveldt-Vliegenthart, staatssecretaris Ben Knapen, oud-secretaris Pieter van Geel, oud-minister Gerrit Braks en de Brabantse kandidaten. De CDA-campagnebus is om 14.00 uur op het Raadhuisplein in Boxmeer.

[image=218950]

Na het ontvangst staat een wandeling door het winkelcentrum en een bezoek aan de PrO school in Boxmeer op het programma. PrO is een school voor voortgezet onderwijs, gericht op jongeren met leerproblemen. De werkwijze van de praktijkschool is 'leren door doen', de rondleiding door het schoolgebouw is niet openbaar.

Beugen
Vervolgens vertrekt de campagnebus naar Beugen waar een bezoek gebracht zal worden aan zorgboerderij ‘De Haartse Hoeve’. Op deze locatie wordt mensen met lichte of matige dementie de mogelijkheid geboden voor een dagbesteding onder begeleiding van medewerkers van zorgcentra Pantein. Op het terrein is een voor iedereen toegankelijk en gratis te bezoeken informatiemarkt. Met stands van onder andere Verrassend Platteland met streekproducten, de vereniging van zorgboerderijen en de Zorglandbouw, een afdeling van de ZLTO. Minister Gerd Leers zal die middag een gesprek voeren met vrijwilligers van het Dunya een maatschappelijke organisatie die een bijdrage levert aan het vormgeven van een multiculturele samenleving. Om 16.00 uur vertrekt de campagnebus naar de gemeente Uden.
Meer berichten