Nieuwe voorzitter VVD Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Politiek
SINT ANTHONIS - Jeroen van Acquoij is de nieuwe voorzitter van de VVD-afdeling Sint Anthonis. De in Uden geboren Van Acquoij volgt Gerard van Dalser op, die raadslid in de gemeente Sint Anthonis is geworden.

[image=200377]

Van Acquoij, die sinds 2007 met zijn vrouw in Sint Anthonis woont, is sins 2010 lid van de VVD en de afgelopen twee jaar heeft hij cursussen gevolgd bij de landelijke VVD en volgt hij momenteel de VVD Masterclass in Limburg voor politiek talent. De Udenaar wil graag meehelpen om het succes van de VVD Sint Anthonis binnen de gemeente te vergroten.

Kennismaking
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de VVD-afdeling Sint Anthonis van vrijdag 20 januari wil de nieuwe voorzitte graag kennismaken met inwoners van de gemeente Sint Anthonis die iets willen betekenen voor de lokale politiek via de VVD Sint Anthonis. "Door de steeds belangrijkere rol van de VVD fractie in onze gemeente zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen denken en praten over de toekomst van onze gemeente", aldus fractievoorzitter Anton Kocken.
Meer berichten