Toeristisch Ontmoetingspunt blijft in De Weijer

  •   keer gelezen   Politiek
BOXMEER | Het Toeristisch Ontmoetingspunt (TOP) van het RBT Land van Cuijk blijft gewoon in De Weijer in Boxmeer. Dat bevestigt de Boxmeerse wethouder Peter Stevens (CDA). Wel gaat het voormalig VVV-kantoor, naast het culturele centrum, in de loop van november dicht. "Maar al het foldermateriaal blijft gewoon beschikbaar vanuit De Weijer. Ook de arrangementen en wandelingen worden straks vanuit die plek georganiseerd", aldus Stevens.

Er was onduidelijkheid ontstaan over voortzetting van het TOP in het Boxmeerse centrum. Tijdens het vragenuurtje bij de raadsvergadering van vanavond werd duidelijk dat het gaat om sluiting van het voormalige VVV-kantoor bij De Weijer. "De 'Groeters' (vrijwilligers, red.) van het RBT zullen straks meeverhuizen naar De Weijer, waar ook al het folder- en promotiemateriaal van het RBT beschikbaar zal zijn", verduidelijkt Stevens. "We stoppen dus met de locatie van het voormalig VVV-kantoor. Navraag heeft ons ook geleerd dat daar op een topdag slechts vijftien bezoekers per dag kwamen."
Stevens zit komende week met Peter-Paul Kissels (eigenaar De Weijer) en Erik Jansen (toeristisch manager) om tafel om verder te praten over extra arrangementen en wandelingen die vanuit het TOP in De Weijer georganiseerd kunnen worden.

[image=194375]
Meer berichten