Vragen CDA Cuijk over verkeersintensiteit op Burg. Thijssenstraat in Beers.
Vragen CDA Cuijk over verkeersintensiteit op Burg. Thijssenstraat in Beers.

Vragen CDA over verkeersintensiteit Burg. Thijssenstraat in Beers

  •   keer gelezen   Politiek

BEERS | Raadslid Marcel Thijssen van het CDA wil van het Cuijkse college van B en W weten wat de gevolgen van verschillende ontwikkelingen rond Beers en bij Haps hebben op de verkeersintensiteit van de Burgemeester Thijssenstraat in Beers.

Bewoners van deze straat (de doorgaande weg door het dorp vanaf provinciale weg N321 naar Mill, red.) maakten onlangs hun bezorgdheid over de toename van het verkeer kenbaar per brief. De CDA-fractie wil nu van B en W weten wat de invloed van de situering van het CPO-project in Beers en de realisatie van de Randweg Haps (N264) is op de verkeersafwikkeling en -intensiteit van deze weg. "We willen weten welke herinrichtings- en verkeersregulerende maatregelen genomen kunnen worden om de verkeersintensiteit in de Burgemeester Thijssenstraat te verlagen op het moment dat de randweg gereed is", aldus Thijssen, die eveneens van het Cuijkse gemeentebestuur wil weten of het bereid is om onderzoek hiernaar te laten doen.
In schriftelijke vragen aan het college wenst het CDA ook een antwoord op de vraag op welk moment bekend is welke effecten de toeristische ontwikkelingen bij de Kraaijenbergse Plassen (o.a. recreatiepark Dommelsvoort en Bungelaar) hebben op het aanliggende wegennet.

Meer berichten