AV Sporting Boxmeer houdt een beginnerscursus hardlopen in Overloon en Boxmeer.
AV Sporting Boxmeer houdt een beginnerscursus hardlopen in Overloon en Boxmeer.

AV Sporting houdt cursus 'Hardlopen voor beginners' in Boxmeer en Overloon

Sport 417 keer gelezen

BOXMEER | Hardlopen kan altijd en overal, waarom zou je dan als beginner nog deelnemen aan een speciale hardloopcursus? "Een cursus kan om vele redenen nuttig zijn maar wij vinden het belangrijk dat je op een gestructureerde manier blessurevrij leert hardlopen", aldus Atletiekvereniging (AV) Sporting Boxmeer.

In deze beginnerscursus komen de volgende onderwerpen aan bod: warming-up en cooling-down, hardlooptechniek, het voorkomen van blessures, voeding, schoenen en kleding. Met deze goede basis blijft hardlopen ook op de lange termijn leuk. Andere goede redenen om je aan te melden voor de beginnerscursus zijn: samen hardlopen, 'stok achter de deur' om door te zetten, rustig trainen voor afstand van 5 kilometer en gediplomeerde trainers. De cursus wordt afgesloten met een diplomaloop van vijf kilometer en elke deelnemer krijgt een hardloophesje van AV Sporting.

Belangrijke informatie
Er is een beginnerscursus in Boxmeer (maandagavond 19.00 uur, start op 6 maart aan de Graafseweg 36) en in Overloon (zaterdagochtend 9.00 uur, start 11 maart bij De Raaijhal, Raaijweg 15-17). Er is op de cursus ruimte voor maximaal 25 hardlopers. Aanmelden per e-mail is noodzakelijk. Geef in de mail de voorkeurslocatie aan. Kosten zijn 40,00 euro. Die worden in mindering gebracht op de lidmaarschapskosten bij wie na de cursus lid wordt van AV Sporting. Vragen of aanmelden? Mail: beginnerscommissie@avsportingboxmeer.nl of surf naar www.avsportingboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant