JVC Cuijk verliest van OFC en zakt naar zesde plaats

Sport 524 keer gelezen

JVC Cuijk heeft vandaag met 0-3 verloren van OFC Oostzaan. Na een aantal goede wedstrijden met verzorgd voetbal wilde het vandaag niet lukken. Door de nederlaag zakt JVC terug naar de zesde plaats.

Hoewel de eerste helft gelijk opging lukte het OFC toch op voorsprong te komen. Dat gebeurde op een pijnlijk moment, net voor rust. Ex-prof Orlande Smeekens kwam alleen voor doelman Yorrit Kanters te staan en ronde keurig af.

De tweede helft lukte het JVC niet de achterstand te overbruggen. OFC domineerde. Met vers bloed binnen de lijnen werd geprobeerd wat swing in het Cuijkse team te krijgen. Maar de drie aanvallende wissels konden het verschil niet maken. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kon OFC nog uitlopen naar een 0-3 voorsprong. Een terechte overwinning, gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd.

Volgende week mag JVC naar Utrecht afreizen om te spelen tegen FC de Meern. Deze ploeg staat veertiende.