JVC Cuijk te laat op dreef in Echt

Sport 423 keer gelezen

ECHT/CUIJK | Derdedivisionist JVC Cuijk leed tegen EVV uit Echt een vermijdbare (1-0) nederlaag. Bij de ploeg van trainer Ruud Kaiser haalden enkele spelers niet hun gebruikelijke niveau, en dat is wat de Cuijkenaren zich niet kunnen permitteren.

Na de pauze herstelde JVC Cuijk zich maar het kwaad was toen al geschied. De thuisploeg had in de 20e minuut de leiding genomen toen Ruud Schröders de van de doelpaal terugspringende bal binnenschoot.  De mannen van trainer Ruud Kaiser herstelden zich,  en bejubelden de gelijkmaker. De scheidsrechter zag echter eerst een overtreding van Joris Ritzen die de bal in de 35e minuut tegen de touwen kopte. De treffer werd dus geannuleerd.
Na de pauze was JVC Cuijk energieker. "We wonnen meer duels, en de spelers haalden weer hun niveau. We scoorden helaas niet", aldus Ruud Kaiser, "Een gelijkspel was mogelijk geweest vandaag maar het mocht niet zo zijn."