Een ferme handdruk onder de deal van Marco van de A (L) en Antoine Beije van Helmond Sport
Een ferme handdruk onder de deal van Marco van de A (L) en Antoine Beije van Helmond Sport

SALLER gaat Helmond Sport kleden

  •   keer gelezen   Sport

Helmond Sport draagt de komende drie seizoenen kleding van SALLER. Vanaf het seizoen 2018-2019 vervangt het Duitse kledingmerk de huidige kledingpartner Hummel. "Wij zijn er trots op dat we deze mooie club aan ons hebben weten te binden", aldus Heiko Saller met instemming van importeur Marco van der A.

Met de samenwerking tussen Helmond Sport en SALLER hoopt het Duitse bedrijf voet aan de grond te kunnen krijgen in Nederland. "Voor ons is het belangrijk dat we eindelijk een eerste club in Nederland hebben die onze kleding gaat dragen. Helmond Sport is eveneens content met de samenwerking. "Met SALLER kleden wij ons in een outfit van geweldige kwaliteit. Dit is een zeer mooi kledingcontract met een zeer bereidwillige en meedenkende partner.De importeur Marco van der A is gevestigd aan het Schakelplein in Volkel

Importeur
Helmond Sport en SALLER kwamen in contact met elkaar via Marco van der A, importeur van SALLER in Nederland en tevens Helmond Sport-supporter. "SALLER is een merk wat in Duitsland en Belgie bij profclubs al grote bekendheid geniet. Het merk onderscheid zich door de prijs/kwaliteit verhouding en rechtstreekse levering aan Clubs, Verenigingen, Scholen zonder tussenkomst van wederverkopers. De Showroom van SALLER Nederland werd in december 2017 al groots geopend en is gevestigd aan het Schakelplein 13 in Volkel.

Meer berichten