Foto Van Daal Foto Film.
Foto Van Daal Foto Film.

Derde editie van de Gemert City Run

Sport 383 keer gelezen

GEMERT | Gemert loopt letterlijk en figuurlijk warm voor de derde editie van de Gemert City Run op zaterdagavond 26 mei. De organisatie streeft opnieuw naar een mooi sportief evenement waarbij Gemert, landelijk flink op de kaart wordt gezet. Zo komen de deelnemers dit jaar uit Groningen tot Maastricht naar het gezellige Gemert om 1500 meter, 5 of 10 kilometer hard te lopen.

Kinderen tot en met 12 jaar, lopen samen een ronde van 1500 meter. Het doel van de organisatie is om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar te bereiken en te stimuleren om te gaan bewegen. Het motto? Meedoen is véél belangrijker dan winnen! De aandacht gaat niet alleen naar de winnaars maar naar alle kinderen!
Tijdens de eerste edities stonden er meer dan twintig teams uit Gemert en omstreken aan de start. Dit jaar hoopt de organisatie om meer bedrijven uit de regio zo ver te krijgen, om op een gezellige en gezonde manier toe te werken naar de 5 of 10 kilometer. De Gemert City Run biedt een mooie kans om te werken aan een gezonde leefstijl en je als bedrijf op een positieve manier in de picture te zetten.
Alle prestaties die jullie op zaterdag 26 mei gaan leveren, moeten natuurlijk goed gevierd worden. Blijf daarom na afloop van de 10 kilometer nog even samen hangen, om een proost uit te brengen op ieders overwinning. Vanaf 20:30 tot ong. 02:00 is er een (gratis) afterparty op het Gemert City Run Fanplein (Ridderplein). Meer informatie en inschrijven:
www.gemertcityrun.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant