Het traditionele nachttoernooi van volleybalvereniging Apollo wordt op zaterdag 29 december en zondag 30 december gehouden.
Het traditionele nachttoernooi van volleybalvereniging Apollo wordt op zaterdag 29 december en zondag 30 december gehouden.

Oergezellig Apollo's Albert Heijn-Nachttoernooi in Mill

  •   keer gelezen   Sport

MILL | Het traditionele nachttoernooi van volleybalvereniging Apollo wordt op zaterdag 29 december en zondag 30 december gehouden. De happening speelt zich af in sporthal De Looierij in Mill.

Er zal gestreden worden om de Bosch Car Service Thoonen-beker, die nu nog in handen is van juist genoemde. Een team dient uit minimaal zes personen te bestaan, waarvan minstens twee dames. Het nachttoernooi kent één klasse, namelijk gemengd, 'ongeoefend'. Er kunnen maximaal achttien teams deelnemen. Om 18.00 uur worden de teams uiterlijk verwacht. De selectiewedstrijden beginnen om 18.30 uur en eindigen om 19.30 uur. Na een pauze van ongeveer een half uur worden de poulewedstrijden gespeeld. Rond 01.00 uur hoopt men het toernooi af te kunnen sluiten. Tussen de wedstrijden door is er volop gelegenheid om het inwendige van de mens te versterken en de kans om uit te drogen tegen te gaan. Het is de gewoonte dat de teams ludieke namen hebben en eventueel opvallend gekleed zijn. Kijk voor meer informatie op www.apollomill.nl of neem contact op met Harrie Vloet: fam.vloet2@ziggo.nl, 0485-455408. Patrick Weren is ook te benaderen: 0485-453466 (na 20.00 uur). Aanmelden kan via het eerdergenoemde mailadres.

Meer berichten