Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Doe mee met het Kliknieuws Tourspel.
Doe mee met het Kliknieuws Tourspel.

Doe mee met het Kliknieuws Tourspel en maak kans op een nieuwe fiets

  •   keer gelezen   Sport

REGIO | Ben jij een echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2019. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner van de regio gaat aan de haal met een gloednieuwe Trek-racefiets ter waarde van 1299 euro. De fiets wordt beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk.

De tweede prijs is een cadeaubon (t.w.v. 250,00 euro, vrij te besteden bij Rob's Tweewielers). Deelname aan het Kliknieuws Tourspel is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Let op, je maakt alleen kans op de fiets als je je inschrijft voor de juiste subpoule. Kom je uit de regio Land van Cuijk of Noord-Limburg dan kies je natuurlijk voor de subpoule De Maas Driehoek. Kies vijftien renners met een totaal budget van 70 credits. Je hebt een basisteam van twaalf renners die altijd punten kunnen scoren en drie reserves. Een reserve wordt ingezet wanneer een renner uit je basisteam niet kan starten. Je hoeft niet per etappe een team te selecteren. Kies binnen je team ook een kopman. De kopman verdient 30 procent extra bonuspunten op al zijn punten. Belangrijk: zorg dat je team binnen het budget valt anders zijn je voorspellingen ongeldig en kan je geen punten verdienen.

Informatie
De Tour de France start op zaterdag 6 juli met vlakke rit door Brussel en finisht na drie weken koers op de Champs-Élysées in Parijs op zondag 28 juli. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via: http://poules.com/kliknieuws. Lees van tevoren de spelregels even goed door. Daar staat ook beschreven hoe je punten kunt verdienen.

Meer berichten