Karatevereniging Kanshu-Do geeft gratis workshop karate-do in Cuijk.
Karatevereniging Kanshu-Do geeft gratis workshop karate-do in Cuijk.

Karatevereniging Kanshu-Do geeft gratis workshop karate-do in Cuijk

Sport 284 keer gelezen

CUIJK | Karatevereniging Kanshu-Do houdt op vrijdag 21 december in sporthal De Kwel in Cuijk een gratis workshop karate-do. De aanvang van de workshop is om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur.

Op vrijdag 27 september start de beginnerscursus van ongeveer 3 maanden. In deze workshop biedt de vereniging een breed beeld van wat vechtkunst en karate in totaliteit is. Daarna kunnen belangstellenden kijken of ze de eerste stap op deze weg willen zetten. Via sport naar do. Binnen het Shotokan is controle heel belangrijk. Typerend aan de stijl zijn de lage standen, krachtig uitgevoerde technieken en het streven naar perfectie. Het gaat om snelheid en kracht en die inzetten wanneer je dat wilt en stoppen wanneer je daarvoor kiest.
Kanshu-Do is een karatevereniging, die als doel heeft om het karate op non-profit basis te verspreiden. De vereniging staat onder leiding van rijkserkend karateleraar Theo Bergmans. De leden van alle leeftijden zijn betrokken bij elkaar en bij het clubgebeuren en er is zeker ook ruimte voor gezelligheid en sociaal contacten. Meer informatie via www.kanshudo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant