Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het fotoboek van SIOL werd onthuld door Frans en Mimi Strik en Jesper Kooistra.
Het fotoboek van SIOL werd onthuld door Frans en Mimi Strik en Jesper Kooistra. (Foto: SIOL)

Voetbalplaatjesactie in teken van 75-jarig jubileum SIOL

  •   keer gelezen   Sport

CUIJK/KATWIJK | Afgelopen zaterdag vond de officiële kick-off van de voetbalplaatjesactie voor JVC Cuijk en SIOL plaats. Het fotoboek van SIOL, dat voor een belangrijk gedeelte is ontworpen door Gerben van Ophuizen, met medewerking van fotografe Anne Vos, werd onthuld door Frans en Mimi Strik en Jesper Kooistra.

Frans en Mimi Strik zijn beiden erelid van SIOL, Frans is het oudste lid van SIOL op dit moment (91 jaar) en één van de mede-oprichters van SIOL. Samen met de 5-jarige Jesper, het jongste lid van SIOL, mocht hij het voetbalplaatjesboek als eerste in ontvangst mocht nemen. Vanaf komende maandag ontvangt iedereen die bij de Jumbo Cuijk boodschappen doet, bij elke 10 euro aan bestedingen voetbalplaatjes van SIOL (en/of JVC Cuijk). Het boek van SIOL is al helemaal in stijl van het 75-jarig jubileum dat volgende zomer groots gevierd gaat worden.

Een mooie start
"Een mooie start van het jubileumjaar van SIOL. Voor elk lid en voor elke vrijwilliger is er een gratis boek, te verkrijgen via de leiders of in de kantine op te halen. Op woensdagmiddag 11 december is er bij SIOL een grootste ruilmiddag, mocht je dan nog niet alle plaatjes bij elkaar verzameld hebben, dan komt het op die middag zeker goed", aldus voorzitter Rob Hoffmann van SIOL.

Meer berichten