Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Duo 2Squad van Chance4Dance eindigde als vijfde op het WK Hip Hop.
Duo 2Squad van Chance4Dance eindigde als vijfde op het WK Hip Hop.

Duo 2Squad van Chance4Dance uit Cuijk eindigt als vijfde op WK Hip Hop

  •   keer gelezen   Sport

CUIJK | Afgelopen week zijn de wereldkampioenschappen Hip Hop gehouden in Leiden. Dansschool Chance4Dance uit Cuijk deed mee met Team Moov_n Squad en duo 2Squad, dat een knappe vijfde plaats noteerde. Moov_n Squad miste de finale.

Het WK verwelkomde deelnemers uit zeventien verschillende landen en het niveau was heel erg hoog. Team Moov_n Squad heeft een geweldige halve finale gedanst, maar greep naast een finaleplek.
Duo 2Squad wist in de halve finale behaalde in een deelnemersveld van zeventien duo's de finale en boekte daarin een vijfde plek. Als jongste finalisten, wisten Sarah (14) en Mijke (13) in een deelnemersveld tot 18 jaar hun mannetje wisten te staan.

Succesvol seizoen
Dit wereldkampioenschap is de afsluiting van een succesvol dansseizoen 2018/2019, waarin 2Squad Nederlands kampioen is geworden, Duits kampioen werd, als tweede van Europa eindigde en nu een vijfde plek op het WK mocht noteren. "Vol vertrouwen zien we komend seizoen weer tegemoet en hopen als kroon en afsluiter nog met team Moov_n Squad de Uitblinkersprijs in de wacht te slepen", laat Joyce Hopman van Chance4Dance weten. Zowel Moov_n Squad als 2Squad zal op zaterdag 2 november optreden tijdens de 'Avond van de Uitblinkers' in Cuijk. Die avond wordt ook de Sportprijs van de gemeente uitgereikt.

Meer berichten