Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het jaarlijkse Nachttoernooi van VV Apollo, een mooie traditie in sporthal De Looierij in Mill.
Het jaarlijkse Nachttoernooi van VV Apollo, een mooie traditie in sporthal De Looierij in Mill. (Foto: VV Apollo)

Inschrijving Nachttoernooi VV Apollo in Mill weer geopend

  •   keer gelezen   Sport

MILL | Het jaarlijkse Nachttoernooi bij VV Apollo zal deze jaargang plaatsvinden op zaterdag 18 januari en loopt door tot de nachtelijke uurtjes. Het volleybaltoernooi is in sporthal De Looierij in Mill en de inschrijving is geopend.

Het deelnemen eraan is een mooie gelegenheid om de 'Kerst- en Oudjaarscalorieën' een sportieve uitlaatklep te geven. Tevens is het een fantastische gelegenheid om in een amicale sfeer met sportvrienden, collega's, buurtgenoten en familieleden middels dit treffen 'het Nieuwe jaar in te luiden'. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, waar Patrick en zijn kornuiten garant voor staan.
Op zaterdag 18 januari begint het toernooi om 18.30 uur in De Looierij in Mill en gaat door tot ongeveer 1.00 uur. Ongeveer 18 teams strijden in drie poules voor de hoogste plaatsen. Vooraf vinden selectierondes plaats. Dit om de teams naar sterkte in te kunnen delen. De overall winnaar is de winnaar van de sterkste poule. Rond de klok van 01.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Vraag is of Team 'Hmmm lekker hmmm' in staat is om de wisselbeker weer mee naar huis te nemen. Het team daagt anderen uit om op sportieve wijze hen de trofee afhandig te maken.
Aanmelden voor het Nachttoernooi kan per e-mail naar fam.vloet2@ziggo.nl. De kosten voor deelname zijn 60 euro per team, over te maken op naam van V.V. Apollo, NL48 RABO 0134305876. Meer informatie via www.apollomill.nl

Meer berichten