Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Boxmeer krijgt haar eigen Santarun. Op 22 december is de eerste editie.
Boxmeer krijgt haar eigen Santarun. Op 22 december is de eerste editie.

Boxmeer krijgt zijn eigen Santarun: eerste editie op zondag 22 december

  •   keer gelezen   Sport

BOXMEER | Op zondag 22 december gaat het gebeuren: de eerste Santarun van Boxmeer. Dit evenement zal op deze koopzondag georganiseerd gaan worden door de Rotaryclub Cuijk-Maaskant in het centrum van Boxmeer.

Tijdens deze ludieke happening zullen vele mensen verkleed als kerstman een rondje door het centrum van Boxmeer gaan rennen en/of wandelen. Dit alles wordt gedaan voor een mooie opbrengst voor het goede doel. Dit jaar is de stichting Sneeuwbal uitgekozen. Deze stichting verzorgt voor de minder bedeelde kinderen uit de regio een leuk kerstpakket. De Santarun is een uitgelezen mogelijkheid voor een sportteam, buurtvereniging, vriendengroep, collegas en/of schoolklas om te laten zien dat gezelligheid, sportiviteit en solidariteit goed samen kunnen gaan. "Zeker in deze dagen voor de kerst kun je je beste beentje voor zetten om de maatschappij een klein beetje beter te maken. Voor slechts tien euro per persoon kun je deelnemen aan deze funloop. Daarvoor krijg je een Santapak en bij de finish een goodybag aangeboden door de centrumondernemers van Boxmeer", aldus de organisatie. Bovendien maakt iedere deelnemer kans op een leuke prijs tijdens de loting. Ook wordt er voor de meest ludiek aangeklede Santa een leuke prijs ter beschikking gesteld.

Informatie
De start van de Santarun is op zondag 22 december om 13.00 uur voor Hotel restaurant Riche aan de Steenstraat in Boxmeer. Meer informatie en inschrijven via boxmeer.rotarysantarun.nl.

Meer berichten