FAST was niet opgewassen tegen Sliedrecht Sport.
FAST was niet opgewassen tegen Sliedrecht Sport. (Foto: FAST)

Sliedrecht Sport te sterk voor volleybalsters FAST

  •   keer gelezen   Sport

SINT ANTHONIS | Het de laatste weken opgerukte FAST is er niet in geslaagd nóg een kunstje aan de mooie resultatenreeks toe te voegen. De nummer vier uit de Eredivisie leed tegen regerend landskampioen Sliedrecht Sport de eerste thuisnederlaag van de competitie. In Sint Anthonis werd het zondagmiddag 0-3 (16-25, 20-25 en 17-25).

Het overtuigende spel tegen streekgenoot Peelpush stemden de verwachtingen voor het treffen met Sliedrecht Sport optimistisch. Toch nam Sliedrecht Sport met 16-25 een 0-1 voorsprong. In de tweede set herstelde FAST zich, maar het voorkwam niet dat de Zuid-Hollandse ploeg met 20-25 op 0-2 kwam. Ook in de derde set deelde Sliedrecht Sport de lakens uit. Met 17-25 leed FAST de eerste thuisnederlaag deze competitie.
Trainer Harmen Bijsterbosch maakte zijn ploeg geen verwijten. We hadden onze dag niet terwijl Sliedrecht erg sterk speelde. We hebben met time outs en wissels geprobeerd het tij te doen keren maar het lukte niet. Misschien waren we te gretig om te laten zien waartoe we in staat zijn."
Zaterdag komt FAST voor het laatst in 2019 in actie. In Gennep (20.00 uur) strijdt de ploeg om een plaats in de halve finale van het bekertoernooi. Tegenstander in de kwartfinale is Apollo 8 uit Borne.

Meer berichten