Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De Oliebollen Omloop in Boxmeer beleeft de 39ste editie.
De Oliebollen Omloop in Boxmeer beleeft de 39ste editie.

Al voor de 39ste keer Olympia's Oliebollen Omloop

  •   keer gelezen   Sport

BOXMEER | De befaamde Oliebollen Omloop van BSV Olympia'18 beleeft op zondagochtend 5 januari de 39ste editie in Boxmeer.

Onder het motto 'Boxmeer beweegt' wil de gemeente Boxmeer al diverse jaren het belang van sporten voor mensen in alle leeftijdscategorieën duiden. 'Samen sporten, samen leven', kan aan het begin van 2020 wederom gestalte krijgen door deel te nemen aan de 39ste editie van de Oliebollen Omloop Olympia'18. Ook deelnemer aan de Rabo Runcompetitie Land van Cuijk en Maasduinen.

Deelnemers
Olympia nodigt de deelnemers aan de diverse afstanden van harte uit om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om vooraf in te schrijven. Zie www.olympia18.nl of www.inschrijven.nl (ook voor de starttijden). Dat kan tot en met vrijdag 3 januari 2020. Inschrijven is natuurlijk ook mogelijk op zondag 5 januari 2020 in de kantine Olympus en wel tot 30 minuten vóór aanvang van de desbetreffende afstand. Inschrijfgeld bedraagt 3 euro tot en met 15 jaar. Vanaf 16 jaar is dat 5 euro. Voor verenigingen en scholen die willen voorinschrijven geldt zelfs een groepskorting. Zij kunnen een e-mail sturen naar info@olympia18.nl
Voor de allerkleinste jeugd is een parcours uitgezet van 400 meter: de zogenaamde Bambinoloop. Voor de jeugd is er ook nog een parcours van één kilometer.

Meer berichten