Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Inschrijving voor het Brabants Oerparcours in Mill opent per 1 januari.
Inschrijving voor het Brabants Oerparcours in Mill opent per 1 januari. (Foto: Brabants Oerparcours)

Inschrijving voor Brabants Oerparcours in Mill geopend

  •   keer gelezen   Sport

MILL | Op zondag 29 maart 2020 is er in de Groespeel in Mill opnieuw een survivalrun onder de naam Brabants Oerparcours. Een werkgroep namens Stichting Beweegtuin Mill en Stichting Ontdek Mill organiseren deze.

Deze survivalrun is een laagdrempelige editie, waardoor kinderen vanaf 10 jaar, onder begeleiding van een volwassene deel kunnen nemen. Vanaf 14 jaar is individueel deelnemen mogelijk. Inschrijven kan vanaf heden. Inschrijfkosten bedragen 15,00 euro per persoon en hiervoor ontvangt men tevens een Oerparcours-shirt.

Hindernissen
In het naar schatting zes kilometer lange Oerparcours, die start bij het clubgebouw van Hockey Club Mill aan de Langenboomseweg zijn diverse hindernissen te vinden. Dat zijn een aantal natuurlijke obstakels, maar ook worden er verschillende hindernissen in de route geplaatst. Ook belangstelling als club, vereniging of bedrijf een hindernis te verzorgen en zo ook te werken aan extra naamsbekendheid? Neem dan tijdig contact op met de organiserende werkgroep om verdere afspraken te maken. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@oerparcours.nl of door een reactie achter te laten op Facebook. Aanvullende informatie en inschrijven kan via www.oerparcours.nl

Meer berichten