Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
FAST speelt zondag thuis tegen VC Sneek.
FAST speelt zondag thuis tegen VC Sneek.

FAST kan belangrijke slag slaan tegen VC Sneek

  •   keer gelezen   Sport

GENNEP | In de eerste wedstrijd in 2020 neemt FAST het op tegen VC Sneek. De Friezinnen maakten een moeilijke start maar lijken de weg naar boven gevonden te hebben, maar hebben zij nog niet onder de bovenste zes van de Eredivisie geschaard. In Pica Mare kan FAST de kloof met de bezoeksters vergroten tot acht of negen punten. Daar is wel een overwinning voor nodig.

Nu de bekerkater verwerkt is, richt FAST zich volledig op de competitie. VC Sneek strijdt nog wel in het bekertoernooi nadat het in de kwartfinale Regio Zwolle Volleybal met 0-3 versloeg. 
Met nog zeven wedstrijden te gaan ligt de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch op koers voor een plaats in de Kampioenspoule. Toch kan FAST zich geen misstap veroorloven. Gelet op het programma van deze speelronde kan het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis een slag slaan. 
Het eerste duel in de Sneker Sporthal eindigde op 26 oktober in een 2-3 overwinning. In Sneek boog FAST een 2-0 achterstand om, en ging met twee punten aan de haal. Hopelijk hoeft de ploeg ditmaal de veerkracht niet opnieuw aan te spreken. VC Sneek weet inmiddels waartoe FAST in staat is, en is ongetwijfeld op de hoede. Het treffen tussen FAST en VC Sneek is zondag 5 januari 2020 in Pica Mare in Gennep.
 

Meer berichten