Gezellig en sportief Nachttoernooi van Mills Apollo.
Gezellig en sportief Nachttoernooi van Mills Apollo. (Foto: VV Apollo)

Sportief en vooral gezellig Nachttoernooi Apollo in Mill

  •   keer gelezen   Sport

MILL | Op zaterdag 18 januari vindt het 28ste Nachttoernooi van Apollo plaats in sporthal De Looierij in Mill. Bij de verschijning van dit artikel is er nog plaats voor meerdere teams.

Het toernooi begint op zaterdag 18 januari om 18.30 uur (aanmelden om 18.00 uur) Er wordt gespeeld in drie poules, nadat er voorselectiewedstrijden zijn gespeeld. Uiteindelijk zal rond 01.30 uur, bij deelname van 18 teams, de uitslag bekend gemaakt worden. Onder en tussen de wedstrijden door is het -ook voor publiek- gezellig vertoeven in de sportkantine, waar Patrick op geheel eigen wijze de scepter zwaait. Tevens is het 'n mooie gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen het nieuwe jaar in te luiden. V.V. Apollo nodigt eenieder dan ook van harte uit om dit sportieve treffen te komen bezichtigen. "Strijd zal er zijn, maar bovenal in een sportieve, verbroederende sfeer. 'n Bezoekje waard dus voor jong en oud, omdat de Brabantse nachten lang, gezellig en sfeervol kunnen zijn", aldus de organisatie.

Aanmelden
Er is nog plek voor deelname. Meld je dan wel heel snel aan. Om direct op de hoogte te zijn, kun je bellen naar 0485-455408 of 06-42660517. Aanmelden kan ook door een e-mail te sturen naar fam.vloet2@ziggo.nl (met naam van het team, contactpersoon, mobielnummer en e-mailadres).

Meer berichten