Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
AV Sporting Boxmeer houdt een cursus hardlopen.
AV Sporting Boxmeer houdt een cursus hardlopen.

Start to Run: cursus hardlopen voor beginners in Boxmeer en Overloon

  •   keer gelezen   Sport

BOXMEER | Bij Atletiekvereniging (AV) Sporting Boxmeer gaat weer de cursus hardlopen voor beginners van start. Zowel in Boxmeer (woensdagavond) en in Overloon (zaterdagochtend) begin een cursus. In deze cursus leer je op een gestructureerde manier blessurevrij hardlopen.

Verder komen de volgende onderwerpen aan bod: warming-up en cooling-down, hardlooptechniek, het voorkomen van blessures, voeding, schoenen en kleding. Met deze goede basis blijft hardlopen ook op de lange termijn leuk. Andere goede redenen om je aan te melden voor de beginnerscursus zijn: Samen hardlopen is leuker dan alleen trainen en deze cursus is een goede 'stok achter de deur' om door te zetten. De cursus wordt gegeven door Atletiekunie gecertificeerde looptrainers en afgesloten met een 5 kilometer diplomaloop op donderdag 28 mei 2020. Deelname aan de Maasheggenloop 2020 is inclusief.
Er is een Start to Run-cursus in Boxmeer (woensdag 19.00 uur, start 4 maart, atletiekveld Graafseweg 36) en in Overloon (zaterdag 9.00 uur, start 7 maart, bij Raaijhal, Raaijweg 15-17). De kosten zijn 40,00 euro. Wie aansluitend lid wordt van AV Sporting Boxmeer, kan deze kosten in mindering brengen op de contributie. Aanmelden en info via beginnerscommissie@avsportingboxmeer.nl of kijk op www.avsportingboxmeer.nl

Meer berichten