Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Spectaculaire ATB-toertocht rond Overloon.
Spectaculaire ATB-toertocht rond Overloon. (Foto: Mary Nabuurs)

Spectaculaire ATB-toertocht rond Overloon

  •   keer gelezen   Sport

OVERLOON | Toerklub Overloon organiseert op zondag 19 januari 2020 de spectaculaire Coppis & Cruijsen ATB-toertocht. Afstanden zijn 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB-route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De pauzeplaats is bij Loonbedrijf Hubers. De route sluit af met het wedstrijd-parcours van de Toma Cycles-cup. Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen.

Museumzicht
De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis Museumzicht aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen 1,00 euro korting. In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers. Meer informatie is te vinden op de website www.toerklub.nl

Meer berichten