Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De TOS Winter Veldtoertocht werd bekroond met het 'Extra Goed Geregeld'-keurmerk.
De TOS Winter Veldtoertocht werd bekroond met het 'Extra Goed Geregeld'-keurmerk. (Foto: Tunnis.nl)

NTFU-keurmerk 'Extra Goed Geregeld' voor Tourclub Oploo Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Sport

SINT ANTHONIS | Tourclub Oploo Sint Anthonis (TOS) heeft begin januari het keurmerk 'Extra Goed Geregeld' toegekend gekregen. Het Kwaliteitskeurmerk van de NTFU is zeer gewild en om hieraan te voldoen moeten de tourtochten voldoen aan hoge eisen.

Op 15 december is onze winterveldtourtocht door een NTFU kwaliteitsadviseur beoordeeld. De tocht voldeed aan alle eisen voor het keurmerk 'Extra Goed Geregeld'. "De Wielersportbond NTFU heeft ons het keurmerk toegekend en gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Een mooie erkenning voor al het werk, tijd en energie die onze leden geheel belangeloos steken in het organiseren van de tourtochten en daarmee de TOS-veldtourtochten op een hoger niveau hebben getild. Het geeft aan dat de herfst en winter veldtourtochten van de TOS op en top georganiseerd zijn, dat er goed is nagedacht over de route, veiligheid, natuur en milieu, locatie, faciliteiten (denk aan start en pauze-plaats, parkeren, beveiligde fietsenstalling enz.) en dat de fietsers in de watten worden gelegd", aldus het bestuur TOS.

Trots
Het TOS-bestuur is trots op de toekenning en wil iedereen bedanken die een steentje heeft bij gedragen met het behalen van het kwaliteitskeurmerk 'Extra Goed Geregeld'.

Meer berichten