Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De Raamvallei Duomarathon in de omgeving Mill is inmiddels een mooie traditie.
De Raamvallei Duomarathon in de omgeving Mill is inmiddels een mooie traditie.

Inschrijven voor Raamvallei Duomarathon rond Mill

  •   keer gelezen   Sport

MILL | Belangstellende duo's kunnen zich vanaf per heden weer inschrijven voor de Raamvallei Duomarathon. Deze zesde editie staat op zondag 27 september op het programma en het belooft weer een bijzonder mooie, gezellige en sportieve editie te worden die ongetwijfeld snel uitverkocht zal zijn. "Elk jaar horen we na de Duomarathon van toeschouwers dat men volgende keer ook deel wil nemen," vertelt Danielle Kremers.

Voor wie het begrip 'duomarathon' nog niet kent, legt Danielle het uit: "De Raamvallei Duomarathon staat voor een combinatie tussen hardlopen, fietsen en genieten. De duo's beschikken samen over één fiets en wisselen elkaar op het traject af. Zo leggen zij samen ruim 42 kilometer af door de prachtige Raamvallei (Land van Cuijk). Het overwegend onverharde parcours is zeker niet het makkelijkste, maar de ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend. Onderweg geniet je niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van heerlijke proeverijen, optredens en de Brabantse gezelligheid. En dat allemaal op fraaie locaties."
De Duomarathon start bij Landgoed De Barendonk aan de Millseweg in Beers en gaat vervolgens langs boerderijen, landgoederen, landerijen en andere unieke locaties in de Raamvallei. Inschrijven kan via www.raamvalleiduomarathon.nl/inschrijven en www.inschrijven.nl. Kosten bedragen 75,00 euro per duo. Er is plek voor maximaal 250 duo's.

Meer berichten