Harmen Bijsterbosch.
Harmen Bijsterbosch. Foto: Paul Klerckx

Harmen Bijsterbosch kondigt vertrek bij FAST aan

Sport 246 keer gelezen

GENNEP | Trainer Harmen Bijsterbosch gaat Eredivisionist FAST verlaten. Dat heeft hij de betrokkenen bij de regionale volleybalorganisatie uit Gennep en Sint Anthonis dinsdagavond medegedeeld. De trainer uit Lieshout kan mede door ontwikkelingen op zijn werk volgend seizoen niet meer de tijd en energie vrijmaken die hij het team wil geven. "Als ik het doe, wil ik het goed kunnen doen, en helaas is dat voor mij niet langer haalbaar."

"Met pijn in het hart heb ik dinsdag mijn afscheid aangekondigd. Ik kijk terug op een mooie tijd bij FAST, en zie ernaar uit samen met dit team in de Kampioenspoule nog één keer vol te knallen", zegt de trainer.
Harmen Bijsterbosch heeft FAST voor het tweede seizoen onder zijn hoede. Hij volgde in 2018 Jacek Ziemba op. Eerder was hij datascout en videoanalist bij de Limburgs-Brabantse ploeg, die sinds 2016 in de Eredivisie uitkomt. Als trainer werkte hij bij Hajraa, Den Dungen, Tilburg en Talentteam Papendal.

Kampioenspoule
Afgelopen weekend wist FAST zich evenals vorig seizoen te plaatsen voor de Kampioenspoule. Door de verrassende uitslag bij Talentteam Papendal - Regio Zwolle Volleybal plaatste FAST zich zaterdag al zonder te spelen. Een dag later stelde de ploeg van Bijsterbosch tegen Springendal Set Up'65 op eigen kracht de vijfde plaats in de eindstand van de gewone competitie veilig.
Het FAST-bestuur buigt zich binnenkort over de opvolging van de Harmen Bijsterbosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant