Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
PLUS Kleffenloop beleeft op 19 april een jubileumeditie
PLUS Kleffenloop beleeft op 19 april een jubileumeditie (Foto: Johan Vreugdenhil)

PLUS Kleffenloop beleeft op 19 april een jubileumeditie: inschrijving gestart

  •   keer gelezen   Sport

OVERLOON | Op zondag 19 april organiseert A.V. Sporting Boxmeer een jubileumeditie van de PLUS Kleffenloop. Al voor de tiende keer wordt er over het prachtige parcours door de bossen van Overloon gelopen door jong en oud.

Onderweg loop je dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum langs een tank en onder de Bailey-brug door. Ook loop je langs recreatieplas het Schaartven en uiteraard door de prachtige Overloonse bossen. Kortom: een van de mooiste hardloopwedstrijden in de regio.

Afstanden
De starttijden en afstanden die gelopen kunnen worden zijn als volgt: Bambinoloop 250 meter (10.15 uur), Jeugloop 1 kilometer (10.05 uur), 5 kilometer (10.25 uur), 10- en 15 kilometer (10.00 uur). Voorinschrijving is online mogelijk tot 18 april 2020 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd.
De Kleffenloop start bij sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. Voor alle jeugd deelnemers is er na afloop een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen een mooie beker.
Meer informatie via www.avsportingboxmeer.nl of kijk op Facebook. Of neem contact op met Willem Schimmel: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.

Meer berichten