Eredivisionist FAST breidt selectie uit met Anne Heesakkers.
Eredivisionist FAST breidt selectie uit met Anne Heesakkers. Foto: FAST

Eredivisionist FAST breidt selectie uit met Anne Heesakkers

Sport 780 keer gelezen

GENNEP/UDEN | Eredivisionist FAST heeft de selectie voor het nieuwe seizoen uitgebreid. Voor de middenpositie komt de Udense Anne Heesakkers de ploeg van trainer Ivo Martinovic versterken. De 25-jarige aanvalster stapt over van Topdivisionist Vocasa uit Nijmegen. Eerder kwam ook spelverdeelster Noa Rahangmetan over van Vocasa.

De aanwinst is blij met de kans die zij krijgt bij de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis. “Het is een prachtige uitdaging die mede mogelijk wordt door de flexibiliteit van mijn werkgever Reinier van Arkel in Den Bosch. Ik kan nu werk, opleiding en mijn grote hobby combineren”, zegt de Udense, die al enkele weken meetrainde bij FAST. “Ik heb een mooie indruk van het team, en ben blij dat ik er straks deel van uit mag maken.”Anne Heesakkers begon met volleybal bij Skunk in haar geboorteplaats Veghel. Via Saturnus (Uden), VVC Vught, VST Lions Oud-Turnhout (B), Ledub (Budel) en Vocasa speelt zij in het nieuwe seizoen bij FAST. “Ik heb er enorm veel zin in. Ik kan nu eindelijk spelen op het hoogste niveau van Nederland, dicht bij mijn woonplaats. Ik ben er ontzettend warm ontvangen.”

Twaalf speelsters
Met Anne Heesakkers bestaat de FAST-selectie uit twaalf speelsters. Eerder werden Noa Rahangmetan, Michelle Koolen en Yara van de Ven vastgelegd. Van het team dat afgelopen seizoen in de Eredivisie uitkwam zijn Steffie Janshen, Rachel Feron, Veerle van den Heuvel, Maus Smeets, Joska Fransen, Eline Peeters, Noa Klerckx en Lara Hendricks bij het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis gebleven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant