Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
RCD Espanyol is een bekende club uit Barcelona en houdt op 20, 21 en 22 juli een zomervoetbalkamp in Mill.
RCD Espanyol is een bekende club uit Barcelona en houdt op 20, 21 en 22 juli een zomervoetbalkamp in Mill. (Foto: Carlos Mira)

RCD Espanyol organiseert zomervoetbalkamp in Mill

  •   keer gelezen   Sport

MILL | RCD Espanyol is een bekende club uit Barcelona. De Spaanse voetbalclub uit de Primera División houdt 20, 21 en 22 juli een zomervoetbalkamp in Mill. Het kamp wordt gecoördineerd door Master Futbol.

Coaches van de RCD Espanyol academy geven trainingen die zijn gebaseerd op de RCD-filosofie. Deelnemers krijgen een trainingstenue van de club. Wat staat er op het programma? De voetballers van 6 tot 16 jaar krijgen 's ochtends technische en tactische trainingsvormen. In de middag zijn er wedstrijdvormen. Ook socio-educatieve activiteiten komen aan bod. De deelnemers krijgen een lunch, gezonde snack/fruit en ranja/water aangeboden. Ook ontvangen ze een officiële goodiebag met gepersonaliseerd diploma. Geselecteerde spelers maken kans op een test bij RCD Espanyol.

Inschrijven

Er is een gelimiteerd aantal plekken. Op 23, 24 en 25 juli zijn er activiteiten van 9.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen 180 euro. Een broer of zus krijgt 10 procent korting, een derde kind uit hetzelfde gezin 20 procent. Ga voor meer informatie over het kamp of inschrijven naar de website www.masterfutbol.net.

Meer berichten