Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Eredivisievoetballers Orkun Kökcü, Calvin Stengs, Urby Emanuelson, Zian Flemming en Joey Veerman komen naar Cuijk!
Eredivisievoetballers Orkun Kökcü, Calvin Stengs, Urby Emanuelson, Zian Flemming en Joey Veerman komen naar Cuijk! (Foto: )

Voetbalclinics van eredivisiespelers bij JVC Cuijk

  •   keer gelezen   Sport

CUIJK | Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij JVC Cuijk. Van 27 t/m 31 juli betreden eredivisievoetballers Orkun Kökcü, Calvin Stengs, Urby Emanuelson, Zian Flemming en Joey Veerman de Cuijkse grasmat om voetbalclinics te geven.

De organisatie belooft voor de deelnemers een leuk en gevarieerd programma. Iedere dag is er wel een speciale training of clinic van een bekende profvoetballers. “We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen” aldus Mitchel Bovenlander van de organisatie.

Nu bekend is welke profvoetballers langs komen verwacht de organisatie dat de inschrijvingen snel zullen gaan. Het voetbalkamp bij JVC Cuijk duurt één week en start op 27 juli. Inschrijven is mogelijk via www.playonvoetbal.nl.

De voetbalkampen vinden op de voetbalvelden van diverse dorpen en steden door heel het land plaats. Vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs worden de 1-daagse maar ook de 5-daagse clinics georganiseerd voor jonge voetbalfanaten in de leeftijd van 6t/m 14 jaar.

Meer berichten