Laura Swinkels scoorde gemakkelijk namens MHV'81.
Laura Swinkels scoorde gemakkelijk namens MHV'81. Foto: MHV'81

Opnieuw verlies voor handbalsters MHV'81

Sport 435 keer gelezen

AALSMEER | De dames van MHV'81 hebben ook hun tweede wedstrijd in de eerste divisie verloren. In een redelijk gelijkopgaande strijd was Green Park/Handbal Aalsmeer uiteindelijk net te sterk voor de Millse handbalsters: 26-23.

Beide teams wisselden balverlies en technische fouten af met vloeiende en snelle aanvallen. Het eerste kwartier voerde Aalsmeer de boventoon. Daarna kwam MHV beter in zijn eigen spel. Toch kon de ploeg van Van den Akker en De Gier in die fase niet verder uitlopen dan twee doelpunten. Het geblesseerd uitvallen van steunpilaar Meike Weren was voor de Millse formatie een flinke domper. Ook in de tweede helft was het stuivertje wisselen. De sterk spelende Evi Bens en Laura Swinkels maakten in de wedstrijd samen elf doelpunten, waarmee ze het team op sleeptouw namen. In de verdediging stonden Eef Toonen en Janne Nooijen hun mannetje. Via 11-12 (rust), 13-15 en 17-16 stond het tien minuten voor tijd wederom gelijk; 21-21. De laatste onrustige minuten waren in het voordeel van Aalsmeer. Zij bleven scoren, in tegenstelling tot de dames uit Mill. Ook een laatste tactische wijziging in de verdediging had niet het gewenste resultaat. Na 60 minuten handbal stond er een 26-23 op het scorebord.
Zaterdagavond 26 september is het tweede team van JuRo Unirek/VZV (zesde) de tegenstander. De wedstrijd zal om 20.45 uur in De Looierij in Mill van start gaan.