<p>Harry van Raaij (geheel links) was jarenlang juryvoorzitter van de sport- en cultuurprijs Ut P&egrave;&egrave;rd in &#39;zijn&#39; Sint Anthonis.</p>

Harry van Raaij (geheel links) was jarenlang juryvoorzitter van de sport- en cultuurprijs Ut Pèèrd in 'zijn' Sint Anthonis.

(Foto: De Maas Driehoek)

Harry van Raaij overleden

  •   keer gelezen   Sport

SINT ANTHONIS | Harry van Raaij is overleden. De oud-voorzitter van PSV, geboren in Haps en opgegroeid in Sint Anthonis, is 84 jaar geworden.

Van Raaij (1936) trad in 1994 toe tot het bestuur en nam in 1996 de voorzittershamer bij PSV over. Onder zijn bewind (tot en met 2004) behaalde PSV verschillende sportieve successen, waaronder vier landskampioenschappen. Van Raaij was niet alleen erg populair bij spelers en personeel, maar ook bij supporters van de Eindhovense club.

Band met de regio
Van Raaij bleef met grote regelmaat terugkeren naar Sint Anthonis, waar hij ook jarenlang juryvoorzitter van de jaarlijkse sport- en cultuurprijs Ut Pèèrd was. Ook was hij een veelgevraagd gastspreker bij regionale bijeenkomsten van bedrijven en verenigingen. Behalve bij PSV was Van Raaij ook een graag geziene gast bij DSV, waar zijn broer Jos jarenlang de scepter zwaaide.

Meer berichten