FAST versloeg Set Up'65 bij de herstart van de competitie.
FAST versloeg Set Up'65 bij de herstart van de competitie. Foto: Jurgen Peters

FAST wint op knappe wijze bij herstart competitie

Sport 306 keer gelezen

OOTMARSUM | Over het oppakken van de draad bestonden gemengde gevoelens, de sportieve en succesvolle wijze waarop FAST de eerste wedstrijd na de noodzakelijke coronastop speelde, is bewonderenswaardig. In Ootmarsum boekte de ploeg van trainer Ivo Martinovic een dik verdiende 1-3 (26-24, 11-25, 23-25 en 13-25) overwinning.

De winst had de trainer zijn jarige zoon voorspeld. “Hij vond dat optimistisch, maar ik wist dat het kon”, verklaarde de Rhedenaar na afloop. De vernieuwde ploeg die voornamelijk getraind had en op de donderdag voor de herstart oefende tegen Talentteam, liet de eerste set met 26-24 aan thuisclub Lammerink Installatiegroep Set Up’65.

‘We zijn een team dat bereid is voor elkaar te knokken’

Beloning
Het setverlies was snel vergeten. FAST denderde over de tegenstander heen en met 11-25, 23-25 en 13-25 werd op imponerende wijze de eerste driepunter binnengehaald. FAST-trainer Martinovic had het tevreden zien gebeuren. “Dit is de beloning voor het vele werk dat we verzet hebben. We zijn een team dat bereid is voor elkaar te knokken.”
Op zaterdag 23 januari reist FAST af naar Capelle aan den IJssel, waar nieuwkomer Laudame Financials VCN de gastvrouw is. De promovendus speelde dit vreemde seizoen nog niet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant