<p>Welke twee regionale ploegen ziet u hier op de foto? Het kan zomaar een vraag zijn bij de Kliksport Voetbalquiz.</p>

Welke twee regionale ploegen ziet u hier op de foto? Het kan zomaar een vraag zijn bij de Kliksport Voetbalquiz.

(Foto: Bas Delhij)

Doe jij ook mee aan de Kliksport Voetbalquiz?

  •   keer gelezen   Sport

REGIO | De regionale sport- en voetbalnieuwssite Kliksport houdt op zaterdag 3 april een heuse Voetbalquiz. Alle vragen hebben betrekking tot voetbalverenigingen, spelers en trainers uit de zogeheten ‘Kliksport’-regio’s.

“Nu het amateurvoetbal stil ligt, willen wij onze lezers en volgers toch wat extra’s bieden met een leuke Voetbalquiz waarbij iedereen zijn of haar kennis van het regionale amateurvoetbal kan testen en daarmee ook nog leuke prijzen kan winnen”, vertellen de Kliksport-redacteuren Martijn Schwillens, Leon Voskamp en Peter Kuijpers.

Hoe werkt het?
In de stijl van een online escape room proberen deelnemers aan de hand van goede antwoorden een code te kraken om zodoende door te gaan naar een volgende opdracht. Wie als eerste de elf opdrachten goed heeft uitgevoerd, wint de Kliksport Voetbalquiz 2021. De quiz kan alleen en met vrienden worden uitgevoerd. “Kennis van het regionale amateurvoetbal is uiteraard erg handig, maar de quiz wordt zo samengesteld, dat iedereen die wat ervaring heeft met online escape rooms, dorps- of pubquizen ermee uit de voeten kan.”

Inschrijven
De Kliksport Voetbalquiz is zaterdag 3 april vanaf 19.00 uur. Inschrijven kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@kliksport.nl (o.v.v. Teamnaam, contactpersoon, e-mailadres en telefoonnummer).

Meer berichten