<p>Doe jij dit jaar ook mee?</p>

Doe jij dit jaar ook mee?

(Foto: Voetbal-shoot)

Tweede editie Kick-Off jeugdtoernooi Olympia’18

  •   keer gelezen   Sport

BOXMEER | Na het daverende succes van 2019 gooide Corona in 2020 roet in het eten. Maar dit jaar, ondanks de crisis, organiseert Olympia’18 opnieuw het Kick-Off toernooi. Het voetbalspektakel biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen en vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021.

Ondanks de domper van 2020 kijken we nog steeds trots terug op de eerste editie. Toen mochten we maar liefst 96 teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, verwelkomen. Nu ook de jeugd JO13 van de partij is, hopen we voor deze tweede editie zelfs op ruim 130 teams.

De klassen JO11, JO12 en JO13 krijgen op de zaterdag het fluitsignaal te horen. De dag erna, zondag 29 augustus, is gereserveerd voor JO8, JO9 en JO10. Met de indeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het opgegeven niveau van speelklassen en het aantal inschrijvingen.

Ook deze editie beperkt het Kick-Off toernooi zich niet tot enkel wedstrijdjes, maar worden ook andere voetbal-skills op de proef gesteld. Je kunt testen hoe hard je een penalty kunt scoren. En welke speler beschikt over de meeste precisie op het voetbaldartbord? Wie dit ook moge zijn, geen enkele speler gaat met lege handen naar huis. Daarnaast is er ook buiten de grasmat voldoende vertier voor iedereen.

We hopen één of meerdere teams van jullie vereniging bij ons in actie te zien. Inschrijven kan via www.olympia18.nl.


Meer berichten