<p>Doe jij mee met het tourspel?</p>

Doe jij mee met het tourspel?

Inschrijven voor gratis Kliknieuws Tourspel kan tot zaterdag 12.00 uur

  •   keer gelezen   Sport

REGIO | Weet jij alles van wielrennen en de Tour de France? Ben jij al de dagen aan het aftellen? Denk jij te weten wie dit jaar het prestigieuze wielerevenement weet te winnen? Schrijf je dan snel in voor het gratis Kliknieuws Tourspel 2021! 

Zaterdag 26 juni begint eindelijk weer de Tour de France. Deze 108ste editie trapt af in Brest, om op zondag 18 juli te eindigen op de Champs-Élysées in Parijs. Opvallend is het relatief grote aantal tijdritkilometers. Maar zijn er dit jaar ook bijzonder veel warme Pyreneeënritten en zelfs een dubbele bestijging van de Ventoux in rit 11.

Maar wie gaat de Ronde van Frankrijk dit jaar winnen? Aan jou de taak om een topteam te selecteren. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert een eigen wielerteam. Hierbij kun je kiezen uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Tour. Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen.

Prijzen
Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Meer berichten