MHV'81 boekt kleine overwinning

Sport 51 keer gelezen
MILL - In de eerste divisie van het herenhandbal heeft het Millse MHV'81 zaterdag een benauwde overwinning behaald op de reserves van Quintus uit Kwintsheul. In de Millse Looierij werd het 18-15 voor MHV.

[image=302096]

Na een goed begin speelde de ploeg van trainer Van Katwijk een degelijke eerste helft. Al was wel duidelijk dat de aanvallende creativiteit van de geblesseerde Gert Jan de Kleijnen node gemist werd. De ruststand was dan ook 9-7 in het voordeel van de Millse mannen.
De ploeg van Tiny van Katwijk ging na rust twijfelend van start. De teams gingen lange tijd gelijk op. De Millse mannen konden rekenen op een ijzersterke verdediging waarin Jasper Albers uitblonk. Doelman Harm Balvers stopte in deze fase van de wedstrijd ook nog twee strafworpen. Het spel in de eindfase van de wedstrijd verliep zeer rommelig. Het was een wonderlijk doelpunt van Stein Mechelaars dat voor definitieve overwinning zorgde.