FAST verloor van Regio Zwolle.
FAST verloor van Regio Zwolle. (Foto: Peter Gommans)

Onervaren FAST verliest maar vindt nieuwe hoofsponsor

  •   keer gelezen   Sport

GENNEP | Het groeiproces van FAST verloopt niet zonder pijntjes. De overijverige ploeg van trainers Ivo Martinovic, Josha Kailola en Jacek Ziemba vocht zondagmiddag keihard tegen het aanvallend sterke Djopzz Regio Zwolle Volleybal. In Pica Mare werd het 1-3 (24-26, 21-25, 26-24 en 21-25). Positief is dat de Eredivisionist met ARBO Rotterdam een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden.

Trainer Martinovic schreef het verlies toe aan slordigheden van zijn speelsters. “We zijn onervaren. We kunnen niet reageren op onverwachte gebeurtenissen. Een slim balletje kan mijn speelsters in verlegenheid brengen.” Ondanks de nederlaag zag Martinovic meerdere lichtpunten. “Onze werklust is genoemd, maar ik ben ook blij met het feit dat we zonder druk konden spelen vandaag. Het teams was niet gespannen. We zijn een team in opbouw. Dat vraagt tijd. We verliezen nu vaker maar in de tweede seizoenshelft gaan we meer winnen.”

Nieuwe hoofdsponsor
Positief is dat FAST een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden. Het landelijk opererende ARBO Rotterdam heeft zijn naam verbonden aan FAST, dat voortaan onder de naam ARBO Rotterdam/FAST de wedstrijden in de Eredivisie speelt. Op zondag 7 november wordt de sponsor officieel gepresenteerd. Zondag 31 oktober speelt FAST de Limburgse derby uit tegen Peelpush in Meijel.

Meer berichten