SIOL-voorzitter Rob Hoffmann (rechts) en hoofd jeugdopleiding Dennis te Braak van NEC bezegelen de samenwerking in het Goffertstadion.
SIOL-voorzitter Rob Hoffmann (rechts) en hoofd jeugdopleiding Dennis te Braak van NEC bezegelen de samenwerking in het Goffertstadion. (Foto: SIOL)

Samenwerking tussen NEC en SIOL: ‘Erkenning voor onze jeugdafdeling’

  •   keer gelezen   Sport

KATWIJK | De voetbalacademie van N.E.C. en de jeugdafdeling van SIOL hebben vrijdag de handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. “Een absolute blijk van waardering voor de wijze waarop de jeugdafdeling van SIOL zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld”, aldus voorzitter Rob Hoffmann van de Katwijkse club.

In aanwezigheid van Niels van der Heijden (hoofd TC SIOL) en Jop Pepping (hoofd coaching partnervereniging N.E.C.) hebben voorzitter Rob Hoffmann en hoofd jeugdopleiding N.E.C. Dennis te Braak in het Goffertstadion de handtekening gezet onder het contract over een partnerovereenkomst.

Tevredenheid en enthousiasme
De voetbalacademie van N.E.C. is erg blij dat zij SIOL als Cuijkse voetbalclub aan zich hebben kunnen binden als nieuwe partnerclub. Jop Pepping vertelt : “Door SIOL aan ons te binden als partnerclub, hebben we wederom een club met een positieve instelling aan ons kunnen binden. Daarnaast heeft SIOL indruk op ons gemaakt hoe zij bezig zijn met hun jeugdafdeling, de groei die er op dit moment is en de bevlogenheid van een aantal trainers om op een goede manier die jeugd te begeleiden. Het is mooi dat we hier nu de samenwerking aan gaan, zodat we de aanwezige kennis die er bij beiden is ook kunnen delen. Wij zijn als N.E.C. Voetbalacademie hier heel erg blij mee en kijken uit naar de toekomst met deze nieuwe partner!”
Vanuit SIOL wordt de samenwerking ook met veel enthousiasme ontvangen, zegt voorzitter Rob Hoffmann. “Het is geen geheim dat wij N.E.C. een warm hart toedragen. Deze samenwerking gaat een nieuwe boost geven aan onze club, zo zullen er seminars komen voor trainers/vrijwilligers, komen er demo-trainingen op locatie, en gaan er ook oefenwedstrijden komen. Het mooie is dat de samenwerking en kennisdeling 2 kanten op werkt, zodat het uiteindelijk ook een win-win situatie oplevert voor zowel SIOL als de N.E.C. Voetbalacademie.”

Meer berichten