Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Trek 1.1 racefiets als hoofdprijs Tourspel

  •   keer gelezen   Sport
BOXMEER / GENNEP – Deelnemers aan het Tourspel in het verspreidingsgebied van nieuwsblad De Maas Driehoek maken kans op een aantal prachtige prijzen. Wie het beste scoort, wint een recefiets als hoofdprijs.

De Trek 1.1 racefiets met een adviesprijs van 699 euro is beschikbaar gesteld door William van Bergen, eigenaar van fietspeciaalzaak Bikelife, met vestigingen in Groesbeek, Gennep en Venray. De racefiets, die uiteraard helemaal rijklaar wordt gemaakt voor de winnaar, is uitgevoerd met het prachtige frame van zijn grotere broertjes en voorzien van een Trek Carbon voorvork. En de fiets is afgemonteerd met de Shimano Claris groep.

[image=283460]

De tweede prijs is een Excellent barbequepakket voor tien personen van Boederijwinkel De Maashoeve uit Boxmeer met groente en fruit van Chris Cox uit Boxmeer. Het smakelijke pakket heeft een winkelwaarde van 133,50 euro.
Voor de derde en vierde in het eindklassement van het gebied van De Maas Driehoek ligt bij de redactie het lijvige naslagwerk ‘Le Tour 100’, een rijk geïllustreerd en uitvoerig gedocumeteerd boek over 100 jaar Tour de France. Deze beide prijzen, die een winkelprijs hebben van 29,95 euro, zijn beschikbaar gesteld door Van Dinter Media in Boxmeer.
En voor winnaar van de rode lantaarn, de deelnemer met het laagste puntenaantal in het eindklassement, wordt beloond met een Excellent barbequepakket voor vier personen. Dit pakket van Boederijwinkel De Maashoeve uit Boxmeer en groente en fruit van Chris Cox uit Boxmeer heeft een waarde van 53.40 euro.
Meer berichten