Met korting naar topper Nijmegen Devils

  •   keer gelezen   Sport
CUIJK/BOXMEER - De Nijmeegse ijshockeyclub Romijnders Devils wil zich meer gaan profileren in het Land van Cuijk. In samenwerking met De Maas Driehoek verzorgden de Devils afgelopen weken al (goed bezochte) demonstraties op de ijsbanen van Cuijk en Boxmeer. De Devils spelen vrijdag 6 januari (20.30 uur) een topper tegen Dordrecht Lions.

[image=200857]

De Romijnders Devils, koploper in de eerste divisie B, zijn samen met de Dordrecht Lions (en Smoke Eaters Geleen) in een spannende strijd om het kampioenschap verwikkeld. De voorsprong van de Devils is zes punten, maar eerder dit seizoen verloren de Devils in Dordrecht nog met 3-2.

Kunstschaatsen
Voorafgaand aan de wedstrijd (tussen 19.30 en 19.55 uur) is er een demonstratie kunstrijden op de schaats. Direct hierna volgt de warming-up van beide teams. Met de kunstschaats-demonstratie hoopt Triavium dat het Nijmeegse ijsstadion al vroeg volloopt.

Lezerskorting
Elke steun is welkom en lezers van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave krijgen daarom (op vertoon van de bon in de krant, red.) 1,50 euro korting op de reguliere toegangsprijs van 7,50 (volwassenen) en 6,00 euro (jeugd t/m 17 jaar en 65-plussers). De wedstrijd in het Triavium in Nijmegen begint om 20.30 uur.
Meer berichten