Kampioen Vitesse blijft winnen

Sport 87 keer gelezen
GENNEP – Vitesse heeft ook de laatste thuiswedstrijd gewonnen. SVEB werd met 3-2 verslagen.

[image=96789]

Voor Vitesse stond er niets meer op het spel. SVEB had nog zicht op de nacompetitie en ging daarom voortvarend van start. Kansen waren er voor onder andere Gijs van Lin voordat Vitesse het goede voorbeeld gaf. Koen Reijnen schoot in de 19e minuut de openingstreffer achter keeper Tissen. Even later kreeg SVEB-er Tom Aerts een goede kans maar hij schoot naast. De gasten kwamen op slag van rust langszij via Rik Tissen. In de tweede helft waren er kansen over en weer. Met duurde echter tot de slotfase eer er gescoord werd. In de 82e minuut kopte Bart Janssen een voorzet van Peter Bitter achter keeper John Tissen: 2-1. Amper een minuut later, na weer een voorzet van Bitter zorgde Pieter Litjens voor de 3-1. De gasten gaven niet op en brachten in blessuretijd de spanning terug toen Erik van Rijswijk uit een strafschop de eindstand op 3-2 bepaalde.