25e Halve Marathon van Gennep

  •   keer gelezen   Sport
GENNEP - De Halve Marathon van Gennep viert een feestje. Voor de 25e maal trekken sportfanaten uit wijde omtrek de hardloopschoenen aan voor de afstand van ruim 21 kilometer. De jubileumeditie vindt traditionel plaats op de derde zondag in juni.

De organisatie, SV Vitesse’08 atletiek, is al maanden bezig met de voorbereidingen. Zo traint een beginnergroep vanaf maart om op 21 juni voor het eerst mee te doen aan de loop over 5 kilometer.

[image=98781]

Ook dit jaar wordt gebruik gemaakt van de tijdsregistratie met Championchip. Vele lopers zijn al in bezit van de gele chip aan hun schoen. Op de wedstrijddag kunnen deze gehuurd, of indien daar behoefte aan is, gekocht worden. Dit jaar zijn er ook weer deelnemers van de politie regio Noord-Limburg van de partij. Onder de naam Gladiator Run zullen zij met vele naar Gennep afreizen om hun beste beentjes voor te zetten voor zich zelf en voor een door de politie gesteld goed doel.
De voorinschrijving via internet is mogelijk. Op website www.inschrijven.nl kan ingeschreven worden voor de diverse afstanden. Afhankelijk van de gekozen afstanden levert dat deelnemers kortingen van 3 tot 5 euro. De eerste driehonderd deelnemers ontvangen een functioneel T-shirt als herinnering aan deze 25e Halve marathon van Gennep. Voor informatie zie www.halve.vitesse08.nl of 0485-574575.
Meer berichten