De hardloopcursussen, ook voor kinderen vanaf 12 jaar, gaan weer van start. (foto: Jan Kusters)
De hardloopcursussen, ook voor kinderen vanaf 12 jaar, gaan weer van start. (foto: Jan Kusters)

Hardloopcursussen Theo Joosten in Cuijk gaan weer van start

  •   keer gelezen   Sport

CUIJK | In september gaat olympisch coach Theo Joosten weer starten met zijn hardloopcursussen in Cuijk. Al jaren beleven veel Cuijkenaren veel plezier aan zijn kennis en enthousiaste manier van training geven aan zijn sporters. De trainingen zijn heel gevarieerd: met veel persoonlijke aandacht en alle aspecten van het hardlopen komen aan bod. "Je zult merken dat je conditie snel vooruit gaat, je looptechniek gaat zich verbeteren en het is vooral in groepsverband heerlijk om samen buiten te sporten", aldus Jan Kusters namens de Theo Joosten Athletics Academy.

"Fitness in de buitenlucht, met passie. Een uitdaging toch? Als je gezond bent, kan iedereen meedoen - van beginner tot gevorderde loper. Ook teamsporters die hun looptechniek en snelheid willen verbeteren kunnen aan deze trainingen meedoen. Snelheid is een van de belangrijkste wapens bij teamsport, de Olympische spelen hebben dit weer nadrukkelijk aangetoond", vervolgt Kusters. "Graag eens ervaren hoe de trainingen zijn? Dan kun je twee keer gratis meetrainen. Om de Cuijkse jeugd te stimuleren, kunnen kinderen vanaf 12 jaar gratis met hun ouders meetrainen."

Hardlooproutes
Wie wil hardlopen, kan ook nog steeds gebruik maken van de verschillende hardlooproutes in en bij Cuijk, zoals de Zevenhutten, de Heeswijkse plas, Maas vanaf de veerstoep rondom sportpark de Groenendijkse Kampen en de 400 meter-baan aan de westzijde van het NS-station (op voormalige Homburg-terrein). De trainingen worden iedere week gegeven op woensdag (19.00 uur), vrijdag (9.30 uur) of zaterdag (9.00 uur).
Meer informatie per e-mail naar theo@tjaa.nl of via www.tjaa.nl.

Meer berichten