Het Oorlogsmuseum maakt kans op de titel 'Leukste uitje van Noord-Brabant'. (foto: Albert Hendriks)
Het Oorlogsmuseum maakt kans op de titel 'Leukste uitje van Noord-Brabant'. (foto: Albert Hendriks)

Oorlogsmuseum en Wellnessboot mogelijk 'Leukste uitje Noord-Brabant 2017'

Toerisme 630 keer gelezen

OVERLOON/MILL | Het Oorlogsmuseum in Overloon en de Wellnessboot in Mill zijn, samen met acht andere attracties en recreatieve ondernemingen, in de race voor de titel 'Leukste uitje van Noord-Brabant 2017'.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal 50.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op dinsdag 10 januari 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. De andere genomineerden zijn het Philips Museum (Eindhoven), Dierenpark Zie-Zoo (Volkel), Museum Klok & Peel (Asten), SpaSense (Geldrop), SpaPuur (Tilburg), Klimbos Brabantse Wal (Bergen op Zoom), Dierenpark De Oliemeulen (Tilburg) en Dierenrijk in Nuenen.
De ANWB organiseert de verkiezing van het 'Leukste uitje van Nederland' voor de zevende keer. Vorig jaar werd het Boerenbondsmuseum 'Leukste uitje van de provincie Noord-Brabant'. De verkiezing is onderdeel van het 'Land van ANWB'. Zie ook: www.landvananwb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant