Nieuw toeristisch platform: Natuurlijk Sint Anthonis.
Nieuw toeristisch platform: Natuurlijk Sint Anthonis.

Nieuwe website voor Natuurlijk Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Toerisme

SINT ANTHONIS | Een jaar geleden zag de nieuwe stichting Toerisme en Recreatie gemeente Sint Anthonis het levenslicht. Doelstelling is de gemeente toeristisch te profileren. Om de ambities kracht bij te zetten, ontwikkelde het platform een gebruiksvriendelijke website. Een website waarop ondernemers zich presenteren en waarop toeristen alle benodigde informatie kunnen vinden voor een prettig verblijf in de gemeente Sint Anthonis.

Maar ook voor de inwoners van de gemeente Sint Anthonis is de overzichtelijke website een inspiratiebron om nieuwe activiteiten te ondernemen. Van een prachtige wandeling tot een heerlijk sfeervol diner. De website wordt voorzien van het laatste nieuws en alle (geplande) activiteiten in de gemeente Sint Anthonis en omstreken. Vanzelfsprekend is de website volledig responsive: met andere woorden op zowel PC/laptop, tablet als smartphone prima leesbaar. Kortom, een handig digitaal trefpunt waar alle activiteiten in onze gemeente zichtbaar zijn.
Sportievelingen en natuurliefhebbers kunnen wandel- en fietsroutes downloaden met de smartphone, of deze kunnen eventueel zelf worden geprint om mee te nemen.

Uitnodiging
Alle leden en belangstellenden van/voor het platform zijn welkom op de presentatie en toelichting van de nieuwe website Natuurlijk Sint Anthonis op maandag 22 mei in restaurant Het Raadhuis, Dorpstraat 10, Wanroij. Aanvang is 20.00 uur. Ontvangst (met koffie en wat lekkers) vanaf 19.30 uur.
Daarnaast nodigt het Platform alle bedrijven, organisaties, verenigingen, belangengroepen et cetera uit om (gratis) input aan te leveren voor de website. Dit kan zowel via de website als via het op de website vermelde mailadres. Meer informatie: www.natuurlijksintanthonis.nl

Meer berichten