Gezellige drukte tijdens één van de voorgaande edities van de Koopzondag in Boxmeer.
Gezellige drukte tijdens één van de voorgaande edities van de Koopzondag in Boxmeer.

Hemelvaartsmarkt in centrum Boxmeer

  •   keer gelezen   Toerisme

BOXMEER | Na het grandioze succes van de toeristische markt in 2015 en 2016 achter de kloostermuren van het Karmelklooster in Boxmeer wordt dit jaar -op donderdag 25 mei- deze toeristische markt gehouden langs de voorgevels van de panden in de Steenstraat-Zuid, tussen het Centrum en de Pomp.

Het bezoek aan deze historische locatie zal elke inwoner van Boxmeer wederom verrassen en het publiek van elders bekoren. Bij Pub Esser zullen op de terrassen voor en achter het pand muzikale optredens plaatsvinden.

'Moeite waard'
De wagen-speelgroep Karrespel uit Oploo verzorgt bij Pub Esser optredens voor het jonge publiek tevens en voor jongere bezoekers is er een luchtkussen. De toeristische markt vindt zo aansluiting bij de Boxmeerse koopzondag waarvan het thema nu 'straattheater' is. De markt heeft ook dit jaar een kwaliteitsimpuls gekregen met boeken, kunst en brocante. "Het is zeker de moeite waard om bij de Wilhelminaboom door te lopen voor deze gezellige markt", aldus Jan Tunnissen van de Stichting Toerisme en Recreatie (STER).

Meer berichten